• Haberler
  • Siyaset
  • AK Partili İnan’dan CHP’li Polat’a gönderme: İndir- kaldır demokrasisi

AK Partili İnan’dan CHP’li Polat’a gönderme: İndir- kaldır demokrasisi

CHP YDK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahir Polat, partisinin kongre süreciyle ilgili yaptığı açıklamada, belediye başkanlarının...

CHP YDK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahir Polat, partisinin kongre süreciyle ilgili yaptığı açıklamada, belediye başkanlarının sürece müdahil olmasına yönelik eleştirileri değerlendirdi.

Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ hakkında açıklamalarda bulunan CHP’li Polat, “Belediye başkanlarına, sokaktan geçerken, ‘Gel kardeşim seni belediye başkanı yapalım’ demedik. Ben Mustafa İduğ’u belediye başkanı yaparken, Mustafa İduğ sadece castrol satan bir yağ bayisi değildi ki… Daha önce partide delege seçimlerine gelmiş, oy kullanmış, meclis üyesi olmuş biriydi. Onu getirip parti koridorlarında dolaştıran insanlardan bir tanesi benim” ifadelerine yer verdi.

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, CHP’li Polat’ın “Ellerinden tuttuğum gibi aşağı indirmesini de bilirim” sözlerini eleştirdi. İnan açıklamasında, “İndir-kaldır demokrasisi… CHP’de bu işler böyle yürüyor… O kadar yaşlı bir parti ki yağ değişimi gerekiyor. Neyse Castrol bayileri varmış. İşlerini görür :)” dedi.

 

Haber Merkezi

 

Bakmadan Geçme