• Haberler
  • Siyaset
  • AK Partili Başdaş: Körfez kokuyor, Tunç Soyer bisikletten bakıyor!

AK Partili Başdaş: Körfez kokuyor, Tunç Soyer bisikletten bakıyor!

Her yıl gündeme gelen körfez kokusu bu yıl da kent siyasetinin en önemli konularından biri oldu....

Her yıl gündeme gelen körfez kokusu bu yıl da kent siyasetinin en önemli konularından biri oldu. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in, İzmir Körfezi’nin kokmadığını belirten açıklamalarının ardından AK Parti cephesinden bir eleştiri daha geldi.

AK Parti Konak İlçe Başkanı Mehmet Sait Başdaş sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ‘Körfez kokuyor, Tunç Soyer bisikletten bakıyor!” dedi.

Haber

Başdaş’ın açıklaması şu şekilde;

“Tunç Soyer Konak’tan Karşıyaka’ya yüzeceğim demişti! Sayın Başkan buyur yüzmeye buradan başla istersen! Her tarafı saran yosunları ve çevresel atıklardan dolayı telef olan balıkları görmenize vesile olur belki! Yüzülebilir Körfez’in gelin de haline bir bakın.  Şu ara televizyon programlarında boy gösterip şov yapacağınıza asli görevlerinizi yapmanız daha doğru olmaz mıydı? Bu mu sizin belediyecilik anlayışınız?  Sizi de anlıyoruz! Bir daha aday olmak için şehri bıraktınız kendi derdinize düştünüz. AK Belediyecilik gelince bu sorumsuzluklar bitecek, çevrecilik ve yüzülebilir körfez nedir herkes görecek!”

 

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme