AK Parti'de büyük sevinç

Seçim sonuçlarının belli olmasıyla birlikte AK Parti Ödemiş İlçe Teşkilatı'nın bulunduğu Eski Garaj civarı tam bir...

Seçim sonuçlarının belli olmasıyla birlikte AK Parti Ödemiş İlçe Teşkilatı’nın bulunduğu Eski Garaj civarı tam bir şenlik havasına büründü. AK Partililer, her iki seçimde de elde ettikleri başarıyı doyasıya kutlarken yine Cumhur İttifakı’ndaki MHP de gecenin karlı isimlerinden oldu.

AK Partili Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, parti teşkilat binasına giderek partililerle kucaklaştı. Başkan Badem, “24 Haziran Seçimleri, Türkiye’nin yeniden şahlanma, yeniden diriliş ve 2023 yolunda hedeflerine adım adım ulaşma günüdür. Seçim kampanyası boyunca 66 gün bıkmadan, yorulmadan, imanla ve inançla çalışmalarını yürüten tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Ülkemize ve milletimize hayırlı olsun” dedi.

AK Parti Ödemiş Kadın Kolları Başkanı Asuman Karakayaoğlu ise, “AK Parti, milletimizin güvenoyu ile hizmete dün olduğu gibi yarın da devam edecektir. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Yapılan seçim çalışmaları kapsamında adım adım, mahalle mahalle gezerek vatandaşlarımıza hizmetlerin aynı şekilde sürmesi ve devamlılığın gelmesi için en doğru adresin AK Parti olduğunu söylemiştik. Durmak yok, yola devam” şeklinde konuştu.

Haber: Turgay KONURALP

Bakmadan Geçme