AK Parti Yeni Seçim Ofisi Çaybaşı’nda Kuruldu

Ertuğrul Mahallesi, Cumhuriyet Mahallesi, Muratbey Mahallesi, Atatürk Mahallesi ve Ayrancılar'ın ardından  Çaybaşı'da Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı....

Ertuğrul Mahallesi, Cumhuriyet Mahallesi, Muratbey Mahallesi, Atatürk Mahallesi ve Ayrancılar’ın ardından  Çaybaşı’da Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı.

SKM Başkanı Özgür Erman Çağlar ve partili yöneticilerin katılımı ile gerçekleşen açılış törenine Çaybaşılı vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.

Açılış töreninde konuşan Çağlar, “Her seçimde Çaybaşı halkı her zaman yanımızda oldu. Ülkesini ve milletini seven, ezanına ve bayrağına gönülden bağlı Çaybaşı halkı inanıyorum ki 14 Mayıs’ta yine sayın Cumhurbaşkanı’mızın yanında olacaktır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yolunda, ak davamızın neferleri olarak omuz omuza mücadele verdik. Yine bir seçim arifesinde burada bir aradayız. Ben sizlere inanıyorum, sizlere güveniyorum. 14 Mayıs’ta Cumhur İttifakı olarak hem Çaybaşı’nda, hem Torbalı genelinde tüm Türkiye’de bir kez daha destan yazacağız” dedi.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme