• Haberler
  • Siyaset
  • AK Parti Tire İlçe Başkanlığı’nda bayrak değişimi gerçekleşti

AK Parti Tire İlçe Başkanlığı’nda bayrak değişimi gerçekleşti

Yeni İzmir gazetesinden Mustafa Uysal’ın haberine göre AK Parti Tire İlçe Başkanı Mert Falakalı, Belediye Başkan...

Yeni İzmir gazetesinden Mustafa Uysal’ın haberine göre AK Parti Tire İlçe Başkanı Mert Falakalı, Belediye Başkan aday adaylığı için istifa etmesinin ardından AK Parti Genel Merkez tarafından İlçe Başkanlığı’na Abdülkadir Uğurlu atanmıştı. Bu atama sonrasında parti binasında bayrak değişimi töreni düzenlendi. Törene tüm ilçe başkanları ve teşkilat mensupları katıldı. Yeni başkan Uğurlu, önceki dönem Başkan Mert Falakalı’ya çiçek takdim ederek bugüne kadar yürüttüğü başarılı görev için teşekkür etti.

Mert Falakalı, törende yaptığı konuşmada,

“Yeni İlçe Başkanımız Kadir Uğurlu’ya yeni görevinde başarılar diliyorum. Yaklaşık dört buçuk yıldır sürdürdüğümüz ilçe başkanlığı görevimizden, yaklaşan yerel seçimler nedeniyle Belediye Başkan aday adaylığı için istifa ettik. Bu süreçte Tire için elimizden gelen gayreti dava arkadaşlarımızla birlikte yapmaya çalıştık. Tüm teşkilatımızdan öncelikle haklarını helal etmelerini istiyorum. Bizden yana tüm haklarımız helal olsun. Bir bayrak değişimi yaptık. Göreve kıymetli bir arkadaşımız getirildi. Biz büyük bir aileyiz. Hep birlikte yine aynı çatı altında desteğimiz sürecektir. Bizden önce İlçe Başkanlığı yapmış olan kıymetli dava arkadaşlarımıza da buradan teşekkür ediyorum. İnşallah ilçemizi daha güzel yerlere getirmek için Kadir Başkanımıza tam destek verip 2024 yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı olarak Tire’yi Ak Belediyecilikle yeniden tanıştıracağız. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Mert Falakalı’nın konuşmasının ardından yeni başkan Abdülkadir Uğurlu şunları söyledi:

“Sayın geçmiş dönem ilçe başkanları ve partimizin her kademesinde görev almış ve bu davaya gönül vermiş değerli dava arkadaşlarım; Tire İlçe Teşkilatı’nda bu kutlu görev, İl Başkanımız Sayın Bilal Saygılı, milletvekillerimiz ve Genel Merkez Teşkilat Başkanı Sayın Erkan Kandemir’in takdiriyle şahsıma tevdi edildi. Bu kutlu görevi yüklenerek yeni yönetimimizle birlikte güzel ilçemiz Tire’ye hayırlı hizmetler yapma gayreti içerisinde olacağız. Bu bir bayrak yarışıdır. Mert Başkanımız bayrağı bizlere emanet etti. Partimizde görev alan tüm yöneticiler bilgi ve birikimlerini aktararak gidiyor. Partimizin güçlü olmasının en büyük özelliği de zaten budur. Ben eminim ki Mert Başkanım bu süreçten sonra da bizlerin destekçisi olacaktır. Bizler AK Parti olarak büyük bir aileyiz. Ben her şeyden önce buradan ilk olarak birlik ve beraberlik mesajı vermek istiyorum. İlçemizde şimdiye kadar parti kademelerimizde görev alan tüm dava arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. İnşallah bu devraldığımız bayrağı hep birlikte daha ilerilere taşıyacağımıza olan inancım tamdır. Bu vesile ile İlçe yönetimimiz, Belediye Meclis üyelerimiz ve tüm teşkilat mensuplarımızla birlikte Tire’ye en iyi hizmeti getirme gayreti içerisinde olacağız. Devir teslim törenimize katılan tüm dava arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Yeni Türkiye yüzyılında daha güçlü bir Türkiye, daha güçlü bir Tire için hep birlikte çalışacağız.”

Haber Merkezi

 

 

Bakmadan Geçme