• Haberler
  • Siyaset
  • AK Parti Sözcüsü, ‘Atatürk’ Dizisini Yayınlamama Kararına Tepki Gösterdi

AK Parti Sözcüsü, ‘Atatürk’ Dizisini Yayınlamama Kararına Tepki Gösterdi

  29 Ekim 2023 tarihinde yayınlanacağı duyurulan ‘Atatürk’ dizisinin yayından kaldırılmasını utanç verici olarak nitelendiren Çelik,...

 

29 Ekim 2023 tarihinde yayınlanacağı duyurulan ‘Atatürk’ dizisinin yayından kaldırılmasını utanç verici olarak nitelendiren Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tepkisini dile getirdi. Çelik, platformun bu tutumunu Türkiye Cumhuriyeti’nin değerlerine ve milletine saygısızlık olarak değerlendirdi. Ayrıca daha önce de dile getirdiği gibi, ABD’deki sözde soykırım şebekesinin tarihi olayları yalan siyasetine alet ettiğini belirtti.

Haber

Bu lobinin amacının, Türkiye-Ermenistan ilişkilerinin normalleşmesine engel olmak olduğunu vurgulayan Çelik, bu tür şebekelerin faaliyetlerinin Atatürk ve Türkiye Cumhuriyeti’nin önünde hiçbir değeri olmadığını ifade etti. Çelik, bu şebekelere boyun eğenleri de utandırdı.

Platformun aldığı karar, Türk milletinin önem verdiği ve Atatürk gibi önemli bir liderin hayatının anlatıldığı diziye karşı bir tepki olarak değerlendirildi. Ömer Çelik’in paylaşımıyla birlikte bu konuda kamuoyunda da duyarlılık arttı ve platformun tutumu eleştirildi.

İHA

Bakmadan Geçme