• Haberler
  • Gündem
  • AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Muhammet Şen'den Sert Eleştiri 120 Gün Koca Bir Kayıp

AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Muhammet Şen'den Sert Eleştiri 120 Gün Koca Bir Kayıp

AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Muhammet Şen, TV9 İzmir mikrofonlarına yaptığı açıklamada, Ödemiş Belediye Başkanı Mustafa Turan'ın 120 günlük performansını sert bir dille eleştirdi.

Başkan Şen, “Sayın Turan’ın bir sloganı var her yerde asılı, ‘az laf çok iş’ diyor ama biz ona öyle demiyoruz; az laf hiç iş. Oturduğu yerden çıkmıyor Başkan Bey. İlk etapta yapacak olduğu sözleri bile tutmuyor. Ödemiş’te dört yıldır çalışmayan Ulus Meydanı’ndaki ve Salıpazarı’ndaki havuzların kullanılmaması hala WhatsApp hattı kurup fotoğraf atacaksınız, yedi günde çukurlardan çamurdan kurtulacaksınız dedi, hala yapmadı. Biz, Büyükşehirle beraber Ödemiş’te yol sorununu bitireceğiz dedi, bir yıl içinde 120 gün oldu hala yapılmadı. Dört sene önce kazılan yerler gene hala aynı duruyor. Başkan Bey oturduğu yerden çıkmıyor, az laf çok iş diyor ama bizce o değil; az laf hiç iş yapmaya devam ediyor. 120 gün bir kayıp, hep borcun arkasına sığınıyor. Sayın Turan, Mehmet Eriş döneminde meclis üyesiydi, son bir yıl kala istifa etti, CHP ilçe başkanı oldu, sonra belediye başkanı adayı oldu ve belediye başkanı oldu. Sayın Turan, Ödemiş belediyesinin borcunu bilmiyor muydu? Ödemiş belediyesinin içinde olduğu durumu bilmiyor muydu? Biliyordu ama bir şeylerin arkasına sığınıp bahane üretmesine gerek yok. Verdiği sözlerin biz takipçisiyiz ve bunları da sizle paylaşacağız. Biz gene söylüyoruz, AK Parti teşkilatı olarak Ödemiş’e yapacakları her hizmette elimizi taşın altına değil, gövdemizi koymaya hazırız.

Merkezi hükümetten ne gerekiyorsa Ödemişimiz için çalışacağız ve çalışmaya da devam edeceğiz. Geçirdiğimiz bu 120 gün koca bir kayıp. Hiç, hiç ne yaptılar, soruyorum, ne yaptılar? Devamlı ‘ben işçi parasını ödeyeyim, borcumuz var yapamayacağız.’ Köylerden arıyorlar, araçlarda yakıt yok. Muhtarlar toplantısında duyduğumuza göre ‘bizden üç yıl hizmet beklemeyin’ demişler. Sayın Turan, siz ne yapmaya geldiniz? Ödemiş için ne yapmaya geldiniz? Projeleriniz vardı, ilk bir yılda yapacağınız projeler vardı, ilk seçildiğiniz ay yapacağınız projeler vardı, yapmadınız. Bana göre hiç, bence Ödemiş halkı için de hiç. Ama biz bunların takipçisi olacağız”dedi.


Muhammet Şen, Belediye Başkanı Turan'ın 120 gündür Ödemiş'te kayda değer bir çalışmada bulunmadığını ifade ederek, özellikle Ulus Meydanı ve Salıpazarı'ndaki havuzların kullanılmamasını ve yollardaki sorunların çözülmemesini eleştirdi. Şen, "Turan, WhatsApp hattı kurup fotoğraf göndererek sorunları çözeceğini vaat etmişti ancak halen bu vaadini yerine getirmedi" dedi.

120 Günlük Kayıp Bir Dönem

Şen, Mustafa Turan'ın belediye başkanlığı süresince önemli projeleri gerçekleştiremediğini, aksine sürekli borçların arkasına sığındığını belirtti. Şen, "Başkan bey oturduğu yerden çıkmıyor, az laf çok iş istiyor ama bizce o, az laf hiç iş yapmaya devam ediyor. 120 günlük performansı tamamen kayıp" ifadelerini kullandı.

Geçmiş Dönemlerdeki Performans

Şen, Turan'ın önceki belediye başkanı Mehmet Eriş döneminde meclis üyesi olduğunu ve belediyenin borç durumunu bildiğini hatırlatarak, "Başkan Turan, belediyenin içinde bulunduğu durumu biliyordu ancak sürekli bahaneler üretiyor. Verdiği sözlerin takipçisiyiz ve bunları sizle paylaşacağız" dedi.

AK Parti'nin Destek Sözü

Muhammet Şen, AK Parti teşkilatı olarak Ödemiş'e yapılacak her hizmette taşın altına ellerini koymaya hazır olduklarını vurguladı. Merkezi hükümetten ne gerekiyorsa Ödemiş için çalışacaklarını ve çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Şen, "Ödemiş halkı için hiçbir şey yapmadınız, projelerinizi gerçekleştirmediniz. Biz bunların takipçisi olacağız" dedi. AK Parti’nin  Ödemiş için yapılacak  hizmetlerde her zaman destek olmaya hazır olduğunu yineledi.

Bakmadan Geçme