AK Parti İzmir’den '8'i bir yerde' ilçe turu

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı ve AK Parti İzmir Milletvekilleri, İl Başkanlığı’nın koordinasyonunda ilçe...

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı ve AK Parti İzmir Milletvekilleri, İl Başkanlığı’nın koordinasyonunda ilçe turlarına başladı. İlk günlerinde Karabağlar, Buca, Bornova, Bayraklı ve Konak ilçelerini ziyaret ettiler. Valilik’teki bayramlaşmanın ardından Kemeraltı’na geçen milletvekilleri, esnafa iyi bayramlar diledi.

AK Parti Heyeti, tek bir otobüsle yola çıkarak önce ilçe teşkilatları tarafından karşılandı. Daha sonra vatandaşlar ve esnafla sohbet ederek diğer ilçelere geçtiler. Milletvekilleri Mahmut Atilla Kaya, Eyyüp Kadir İnan, Muharrem Kasapoğlu, Ceyda Bölünmez Çankırı, Mehmet Ali Çelebi, Şebnem Bursalı, Alpay Özalan ve Yaşar Kırkpınar’ın tam kadro katıldığı programlarda, vatandaşların seçim sonuçlarına ilişkin nabızları da tutuldu.

İl Başkanı Bilal Saygılı, bu ziyaretlerin geniş bir açılımla devam edeceğini belirtti. Saygılı, “Teşkilatlarımızda asla bir rehavet yok. Mola vermeden yolumuza devam ediyoruz. Çünkü yerel seçimler kapıda ve o tarih İzmir için bir milat olacak. Vekillerimizle her iki bölgenin ilçelerinde vatandaşlarımıza dokunuyoruz. Bizim vekillerimiz ve belediye başkanlarımız; kendilerine oy versin vermesin herkesin vekili, herkesin başkanıdır. Çünkü siyasetimizin odağı hizmettir” şeklinde konuştu.

Haber

Başkan Saygılı, geride bırakılan 14-28 Mayıs seçimlerinin Türkiye’nin geleceğini tayin ettiğini ifade etti. 2024 seçimlerinin de şehirlerin geleceğini belirleyeceğini vurgulayan Saygılı, ilçe teşkilatlarıyla buluşarak destek veren ve vermeyen tüm vatandaşlarla bir araya geldiklerini söyledi. Yerel seçimlerin hızla yaklaştığını belirten Saygılı, çalışmaların soluksuz devam edeceğini kaydetti.

Kemeraltı Çarşısı’nı ziyaret ettiklerini söyleyen Başkan Saygılı, esnafın alt yapıyla ilgili sıkıntılarının devam ettiğini dile getirdi. İzmir’in önemli bölgelerinden biri olan Kemeraltı’nın temel hizmetlerden yoksun olduğunu ifade eden Saygılı, “İzmir’in bu yoksunluk ve isyan dönemi bitecek. Geri sayım başladı. Tam kadro ve molasız sahada olmaya devam edeceğiz” dedi.

Seçimlerin ardından Genel Merkez tarafından seçmene yönelik stratejik bir araştırma yapıldığını belirten Saygılı, AK Parti’nin bilimsel ve sonuç odaklı bir yaklaşım sergilediğini söyledi. Vatandaşlara “Neden ve ne yapabiliriz?” sorularını yönelterek tercihlerini anlamaya çalıştıklarını ifade etti. Saygılı, İzmir’de de aynı yaklaşımla nabızlarını tutmaya devam edeceklerini ve tüm gönüllere girme hedefine ulaşana kadar çalışmalarını sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

Haber

İHA

Bakmadan Geçme