• Haberler
  • Genel
  • AK Parti İlçe Başkanı Muhammed Şen'den seçim öncesi açıklamalar

AK Parti İlçe Başkanı Muhammed Şen'den seçim öncesi açıklamalar

Ödemiş Ak Parti İlçe Başkanı Muhammed Şen hafta sonundaki seçimler öncesi Tv9 İzmir mikrofonlarına konuştu. Hem...

Ödemiş Ak Parti İlçe Başkanı Muhammed Şen hafta sonundaki seçimler öncesi Tv9 İzmir mikrofonlarına konuştu. Hem Cumhurbaşkanlığı seçimleri hem de milletvekilliği seçimleri hakkında açıklamalarda bulunan Şen Ödemiş’teki çalışmaları hakkında da bilgi verdi. Şen’in açıklamaları ise şu şekilde: 

‘’Bu memleket için Cumhurbaşkanımız 21 yıldır ne yaptıysa 15 Mayıs sabahı tekrar aynı şeyleri yapmaya devam edeceğiz. İşte Gabar’da çıkardığımız petrol, Karadeniz gazımız, savunma sanayimiz, TOKİ ile ilgili eski yapıların hepsinin %50 %60 oranında devlet tarafından karşılanması… Yani yapacak işimiz Ödemiş’te de çok Türkiye’de de çok. Bizim yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Enerjimizin dışa bağımlılığı bu 5 yıl içinde kazandığımızda %50 -%60 düşürülecek ki bu paranın Türkiye’de kalması sağlanacak. Zaten tarımda, hayvancılıkta ile ilgili iyi projeler var. 

‘ÖDEMİŞ İLE İLGİLİ İYİ PROJELER VAR’

Biz hemen hemen iki buçuk yıl gibi oldu göreve geleli. İki buçuk yılda zaten hep ertesi gün seçim varmış gibi çalışmaya başladım. 3 kademe olarak; ana kadememiz, kadın kollarımız, gençlik kollarımız olarak biz hep sahadaydık. Pandemide de pandemi bittikten sonra da enflasyon en tavan yaptığı dönemde de sahadaydık. Çalışmalarımızı buna göre hazırladık. Biz şu anda 341 sandık görevlimizin atamalarını yaptık. Eğitimlerini verdik. Sandık yönetim kurulu olarak çalışmalarımızı bitirdik. Cumhur İttifakı ortaklarımız olan Milliyetçi Hareket Partisi ve Büyük Birlik Partisi ile uyum içinde bir çalışma yapıyoruz. 

Mahallelerimizin hemen hemen hepsini en az seçim sürecinde ikişer seferlik gittik, üyelerimizi aradık. Cumhurbaşkanımızın selamını ilettik tüm üyelerimize. Şehir merkezinde çalışmalarımız devam ediyor. SKM binalarımızı açtık, milletvekillerimizle beraber olduk. Kadir İnan Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanımız Küçük Menderes’in yetiştirdiği bir kardeşimiz. Şu anda da cumhurbaşkanımıza en yakın isimlerden biri, bizim bölgemizden milletvekili adayı olması bizim için çok iyi. İkinci sırada yine İzmirli Alpay Özalan eski futbolcu o da sahada çalışmalarımızda Ödemiş’te bizimle bir oldu. Ceyda Bölünmez daha önce 1.Bölge vekilimizdi şimdi bize geldi. 

Bence Ödemiş’te en önemli sorun Ödemişimize iş imkanının, fabrikaların getirilememesi. Organize Sanayinin bir an önce faaliyete geçirilmesi ilk işimiz olacak. Gençlerimizi dışarıya gitmektense buraya getirmek istiyoruz. Ki biz bir Sağlık Bilimleri Fakültesi getirdik. Fakültemizin inşallah 4-5 yıl içinde 3500-4000 öğrenciye ulaşmasını hedefliyoruz. 

Üniversitenin fakültemizin Ödemiş’e getireceği katkıyı da hesaba almamız gerekiyor ama fabrikalar benim için Ödemiş’te gördüğüm en büyük eksiklik. Ödemiş ile ilgili iyi projeler var. 

Biz Gençlik Spor Bakanımızdan Ödemiş için 2 tane müjde aldık. Stadyumumuzun komple yenilenmesi ve yarı olimpik yüzme havuzu ve yurdumuz. Bunlar hemen ilk olarak Ödemiş’te yapılacak projeler. Daha da çok projelerimiz var. 

‘ÖDEMİŞ’TE 1. PARTİ OLACAĞIMIZA İNANIYORUZ’

En yüksek oyla Ödemiş’te 1. Parti olacağımıza inanıyoruz. Cumhur İttifakı olarak milletvekili adaylarımızdan sık sık gelmelerini istediler vatandaşlarımız. Ödemiş’e biraz daha özen göstermemizi istediler. Belediye hizmetlerinden çok şikayet geldi. Tabii bunlar bizle ilgili değil. Yolların yamalarının tamiratları yapılmadı. Bizle ilgili, Cumhurbaşkanımızla ilgili veya hükümetimizle ilgili ben ters bir şeyle karşılaşmadım. Biz karnımızı her türlü doyururuz ama ülkemizi bir daha bulamayız. Bunu hemen hemen her gittim mahallede bize binlerce kişinin söylediğini söylesem yalan söylememiş olurum. Vatanın bir daha bulunmayacağını o yüzden ve bu işi, enflasyonu da düzeltirse Recep Tayyip Erdoğan’ın düzelteceğini ve deprem olmasına rağmen 11 ilde tekrar bunu Tayyip Erdoğan’ın düzeltebileceğini vatandaşımız, halkımız görüyor, inanıyor, biliyor. Ülke genelinde de Cumhurbaşkanımızın çok yapacak işi var. 

Ak Parti’de belediye dönemleri yaşadık biz Ödemiş’te. 2004-2009, 2014-2019. İşte 2019’da dediler ki İzmir Büyükşehir bizden, Ödemiş de bizden olursa Ödemiş’e hizmet yapacağız. 

Yaptıkları ortada, hiçbir şey yapmadılar ama AK belediyeciliğin Ödemiş’e kazandırdıkları ortada. Ki bir belediye binası yıkılmış vaziyette. Belediye binası olmayan belediyeyi devraldık, bir belediye binası kazandırdık. Doğalgazımızı getirdik, köylerimize, uzak mahallelerimize yapılmayan hizmetleri yaptık ki Ak belediyenin yaptığı kilit taşını Büyükşehir Belediyesi’nin toplasan onun yaptığının yarısını yapmıyor şu anda. Ödemişte bizim yapacak çok işimiz var. 

İttifak olarak birçok şey kazandıracağız, devlet yatırımlarını getireceğiz, belediye olarak da çok güzel projelerimiz var. Ödemiş’in kentsel dönüşümü üzerinde çok iyi projelerimizde olacak. Ve bunu yerli ve milli olan Ödemiş’te olan insanlarla yapmayı planlayacağız. Tabii ki önceliğimiz 2023. 2023’ten sonra da Ödemiş’e gerçekten hak ettiği değeri verecek olan Cumhur İttifakı’dır, Ak Parti’dir. (M.T.) 

Haber Merkezi 

Bakmadan Geçme