• Haberler
  • Siyaset
  • AK Parti, değişim ve yenilenme sürecini güçlendiryor

AK Parti, değişim ve yenilenme sürecini güçlendiryor

AK Parti, değişim ve yenilenme sürecini güçlendirmek amacıyla 'Beyaz Sandık' uygulamasını hayata geçirdi. Bu yeni proje ile binlerce sandık, ilçe ve beldelerde kurulacak ve vatandaşların istek, öneri, şikayet ve talepleri doğrudan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a iletilecek.

 

Vatandaşların Talepleri Artık Doğrudan İletilecek

AK Parti Tire İlçe yönetimi, belirlenen bu yeni uygulama sayesinde vatandaşların sorunlarını daha yakından takip edebilmek ve çözüm odaklı bir süreç başlatmak amacıyla çeşitli noktalara “Cumhurbaşkanı'ma” yazılı sandıklar yerleştirdi. Bu sandıklar, vatandaşların, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a iletmek istedikleri her türlü mesajı yazılı olarak bırakmalarına olanak tanıyor.

Ak Parti İlçe Başkanı A. Kadir Uğurlu, bu uygulamanın önemine vurgu yaparak, “İlçemizde yaşayan vatandaşlarımız her türlü istek, öneri ve görüşlerini yazabilir. Yazılan talepler üzerinde herhangi bir müdahale yapılmadan doğrudan Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a iletilecek” dedi.

İletişim Kanalı Açılıyor

Bu yeni süreç ile Cumhurbaşkanı Erdoğan ve halk arasında doğrudan bir iletişim kanalı açılmış olacak. Uğurlu, vatandaşın isteklerine daha hızlı ve etkin çözümler bulmayı hedeflediklerini belirterek, “Tüm vatandaşlarımızı istek ve talepleri için kurduğumuz sandıklara ve ilçe binamıza bekliyoruz,” Sandıklarımız ilçemizin muhtelif noktalarında kurmaya devam ediyoruz. Aynı zamanda sandığımız ilçe binasında sabit. Vatandaşlarımızı parti binamıza bekliyoruz. şeklinde konuştu.

Uygulamanın Amacı

‘Beyaz Sandık’ uygulaması, vatandaşların görüşlerini daha etkin bir şekilde iletebilmelerini sağlamayı amaçlarken, aynı zamanda hükümet ile halk arasında daha güçlü bir bağ kurulmasına katkıda bulunmayı hedefliyor.
 

Bakmadan Geçme