• Haberler
  • ‘Adı Masal Olsun’ tanıtıldı

‘Adı Masal Olsun’ tanıtıldı

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Ödemiş Şubesi’nden burs alan ve Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’ni birincilikle...

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Ödemiş Şubesi’nden burs alan ve Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’ni birincilikle bitiren Buse Korkut, ‘Adı Masal Olsun’ adlı romanını Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş ve ÇYDD Ödemiş İlçe Yönetimi’nin de katıldığı etkinlikle Elpa Kitap ve Kırtasiye’de tanıttı.

Görüşlerini ve duygularını dile getiren Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, “ÇYDD Ödemiş Şubesi’nden burs alan ilk öğrencilerden biri olarak Gaziosmanpaşa Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’ni birincilikle bitiren Buse Korkut, ‘Adı Masal Olsun’ isimli romanıyla da bambaşka bir iyilik ve başarı öyküsü yazıyor.

Kitabının tüm gelirini gençlerin eğitimine destek veren ÇYDD’ye bırakan Buse’nin yanındayız, tüm hemşehrilerimizi de eğitime destek için bu dayanışmaya davet ediyoruz. Hepimizi gururlandıran Buse Korkut’a meslek ve yazarlık hayatında başarılar diliyor, tebrik ediyorum. Ayrıca Öğretmenler Günü sürprizleri için ÇYDD Ödemiş Şube Başkanımız Ümran Akça Ateş’e, yönetim kurulu üyeleri Nazmi Appak’a ve Mehmet Taşlı’ya teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

Ece Köseoğlu

 

Bakmadan Geçme