Ada’dan Yunus Akgün’e teklif geldi

Geçen sezon istenilen performansı sahaya yansıtamayan genç futbolcuya Yunus Akgün’e İngiliz ekibi Leicester City talip oldu....

Geçen sezon istenilen performansı sahaya yansıtamayan genç futbolcuya Yunus Akgün’e İngiliz ekibi Leicester City talip oldu. Öte yandan söz konusu futbolcunun sarı-kırmızılı ekipten ayrılmaya sıcak baktığı öğrenildi.

Milliyet’te yer alan habere göre, sarı kırmızılılar’da bir türlü istenen performansı sergileyemeyen Yunus Akgün, Avrupa kulüplerinin gözdesi konumunda.

Fransa’da Nantes ve Bordeaux ile İngiltere’den Leicester City devrede olduğu belirtildi. Fransa 1. Lig ekibi Nantes ile 2. Lig takımlarından Bordeaux satın alma opsiyonlu kiralama teklifinde bulunduğu belirtildi.

Genç futbolcu için Premier Lig’den bu sene düşen Leicester City’nin ise yine geçtiğimiz günlerde devreye girdiği ve 5 milyon euro’luk bir öneri yaptı.

Önceki sezon kiralık olarak forma giydiği Adana Demirspor’da başarılı bir performans sergileyen ama geçen sezon Galatasaray’da beklentileri karşılayamayan genç futbolcu, şimdilerde de yine performansıyla eleştiriliyor.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme