2 işçi indiği kuyudan bir daha çıkamadı

Balıkesir’in Altıeylül ilçesinde, su terfi istasyonunu temizlemek için kuyuya inen işçilerden 40 yaşındaki Mustafa Karakoç ve...

Balıkesir’in Altıeylül ilçesinde, su terfi istasyonunu temizlemek için kuyuya inen işçilerden 40 yaşındaki Mustafa Karakoç ve mesai arkadaşı 35 yaşındaki Ceyhun Balcı hayatını kaybetti.

İş cinayetleri, saat 15.30 sıralarında Balıkesir Merkez Atıksu Arıtma Tesisi’nin Altıeylül ilçesine bağlı kırsal Ovaköy Mahallesi’nde bulunan terfi istasyonunda gerçekleşti. İstasyondaki pompa arızası üzerine Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan BASKİ çalışanları Mehmet Neşeli, Mustafa Karakoç ve Ceyhun Balcı bölgeye yönlendirildi.

Kuyuya giren işçilerden haber alınamayınca durum 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi. Olay yerine itfaiye, AFAD ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen ekiplerce kuyudan çıkarılan 3 işçi, ilk müdahalelerinin ardından ambulansla Atatürk Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan işçilerden Mustafa Karakoç ve Ceyhun Balcı, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

 

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme