• Haberler
  • İzmir
  • 197. Yıldönümü’nde Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşu Narlıdere’de kutlandı

197. Yıldönümü’nde Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşu Narlıdere’de kutlandı

197. yıldönümünde Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşu, Zabıta Haftası’nda(1-7 Eylül arası) Narlıdere’de kutlandı. Kutlamalara belediye başkan yardımcıları, Zabıta...

197. yıldönümünde Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşu, Zabıta Haftası’nda(1-7 Eylül arası) Narlıdere’de kutlandı. Kutlamalara belediye başkan yardımcıları, Zabıta Müdürü, amirler ve zabıta personelleri katıldı.

Sokaklarda asayişin sağlanması adına yaptığı katkılar nedeniyle Zabıta Müdürlüğü personellerine teşekkürlerin sunulduğu ve belediyeye ait Mandalin Kafe’de yapılan kutlamada, zabıta ekiplerine Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Ay ve Şirvan Bektaş tarafından çiçekler takdim edildi.

“Sizler bizim halka bakan yüzümüzsünüz”

Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Ay, zabıta ekiplerine “sizler bizim halka bakan yüzümüz, yurttaşlarımızla, esnafla bütünleşen en önemli hizmet birimlerimizden birisiniz” dediği konuşmasında zabıta teşkilatının asayişin sağlamasında hayati bir görevi bulunduğunu, 197 yıllık köklü bir geçmişe sahip teşkilatın kuruluşunun tüm Türkiye’deki gibi Narlıdere’de de düzeni sağladığını vurguladı. Ay, konuşmasını Zabıta Müdürlüğü bünyesindeki personellere teşekkür ederek ve görev sırasında şehit olan zabıtalara rahmet dileyerek sonlandırdı.

Belediyenin Zabıta Müdürü Hasan Tanrıverdi de yaptığı konuşmada bölgedeki vatandaşların istekleri ve talepleri doğrultusunda kararlı bir şekilde çalıştıklarını vurgulayarak “Narlıdere belediyemizi temsil etmek, halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamak ve esnaflarımızın hakkını gözetmek için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Haber merkezi

Bakmadan Geçme