• Haberler
  • 1500 KİŞİLİK PİLAV ÜSTÜ KAVURMA

1500 KİŞİLİK PİLAV ÜSTÜ KAVURMA

 HÜRRİYET CADDESİ VE TAYYARE PARKI ESNAFINDAN 1500 KİŞİLİK PİLAV ÜSTÜ KAVURMA Kerem Karamanlıoğlu – Her yıl...

 HÜRRİYET CADDESİ VE TAYYARE PARKI ESNAFINDAN 1500 KİŞİLİK PİLAV ÜSTÜ KAVURMA

Kerem Karamanlıoğlu – Her yıl geleneksel hale getirdikleri hayırlarını bir yenisini daha ekleye Tayyare Parkı ve Hürriyet Caddesi esnafı bu sefer 1500 kişilik pilav üzeri kavurma dağıttı.

Her yıl farklı dönemlerde lokma, pilav, pilavlı tavuk, pilav üstü kavurma ve kar helvası gibi çeşitli hayırlar yapan Ödemiş’in Tayyare Parkı ve Hürriyet Caddesi esnafı 3 aylara girilmesinden dolayı yeni bir hayır yaptı.

Akıncılar Mahallesi Muhtarlığı öncülüğünde esnafların katkısı ile yapılan hayır dün öğlen saat 12.00’de Tayyare Parkında dağıtıldı.

1500 kişiye pilav üzeri kavurma dağıtan bölge esnafı bu gibi etkinliklerinin süreceklerini bu etkinlikler sayesine kültürlerini yaşattıklarını birlik ve beraberliklerini koruduklarını ifade etti.

Konu ile ilgili olarak konuşan Akıncılar Mahallesi Muhtarı Erol Şen, “Mahallemizin Hürriyet Caddesi esnafları ve Tayyare Parkı esnaflarının katkıları ile her yıl çeşitli hayırlar yapıyoruz. Artık geleneksel hale gelen hayırlarımıza bugün bir yenisini daha ekledik. Mübarek 3 ayların girmesi ile birlikte esnaflarımız ile bir araya gelerek pilav üzeri kavurma dağıttık. Bu etkinlikler sayesinde kendi kültürümüzü yaşatmanın yanı sıra paylaşmayı birlik ve beraberliği sağladığımıza inanıyorum. Bugün yapılan hayıra emek veren gönül veren katkı veren herkese çok teşekkür ediyorum. Allah kabul etsin. Bundan sonra da bu gibi etkinlikler devam edecektir” dedi. 

Bakmadan Geçme