Gökhan Gönül Futbolu bıraktı…

38 yaşındaki futbolcu Gökhan Gönül, profesyonel futbolculuk kariyerini sonlandırdığını duyurdu. 25 yıllık futbol hayatına nokta koyan...

38 yaşındaki futbolcu Gökhan Gönül, profesyonel futbolculuk kariyerini sonlandırdığını duyurdu. 25 yıllık futbol hayatına nokta koyan Gönül, yaptığı açıklamada duygularını paylaştı. Gönül, “Hayallerimin çok ötesinde yaşadığım 25 yıllık futbol hayatım için artık veda zamanı. Bir futbolcu olarak; duygularımı, hatalarımı, heyecanımı çok yoğun yaşadığım bu 25 yılın ardından söyleyecek çok söz, seçmekte zorlandığım yüzlerce anı var. Bugün sadece, en samimi haliyle sizlere veda etmek istedim” dedi.

Gönül, mesleği gereği konuşmayı sevmemesine rağmen basın mensuplarına teşekkür etti ve emeklerinden dolayı minnettarlığını dile getirdi. Ayrıca, desteklerini esirgemeyen ailesine, dostlarına ve tüm futbol emekçilerine teşekkürlerini iletti.

Gönül, özel bir teşekkürü ise taraftarlara ayırdı. Kariyerinde Beşiktaş’ta 1, Fenerbahçe’de ise 2 Süper Lig şampiyonluğu kazanan Gönül, Fenerbahçe ile 2 Türkiye Kupası ve 3 Türkiye Süper Kupa zaferi elde etti. Gönül, tüm taraftarlara samimiyetle teşekkür ederek, onların desteğinin kendisi için en değerli miras olduğunu vurguladı.

Gökhan Gönül, futbolu çok seven ve ondan kopamayan biri olarak, gelecekte tekrar görüşmek dileğiyle sevgi ve saygılarını iletti.

Bakmadan Geçme